Geluidsinstallaties die de gastvrijheid
in jouw horecazaak verhogen.


Contacteer ons
Erkend onderzoek

Waarom is audio belangrijk?

Onderzoeken van onder andere “HUI research” als “Soundtrack your brand” wijzen uit dat de juiste muziekkeuze en geluidskwaliteit bezoekersaantallen doet toenemen met maar liefst 23%.

De juiste AUDAC muziekinstallatie kan tot 23% meer bezoekers leiden
De juiste AUDAC muziekinstallatie kan tot meer omzet leiden

Niet alleen de bezoekersaantallen nemen toe maar ook de bezoektijd stijgt met maar liefst 10%. Dit resulteert in een extra consumptie of de keuze om wel een dessert te bestellen.

Tover jouw horecazaak om tot een ware beleving
De juiste keuze

Uw gasten zullen
het verschil merken

96% van de bar en restaurant ondernemers heeft de investering van hun AUDAC-geluidsinstallatie binnen de 2 jaar terugverdiend, waar wacht jij op om je setting nog sterker te verbeteren?

Klinkt dit als muziek in de oren?


Vraag jouw advies aan
Gebruiksvriendelijke geluidsinstallaties voor bar en restaurant eigenaren
speaker
5 jaar garantie

Profiteer tot 5 jaar garantie op jouw muziekinstallatie en vermijd frequente onderhoudsbeurten.

controllability
Gebruiksvriendelijke bediening

AUDAC Touch™ is de gebruiksvriendelijke user interface waarmee je jouw volledig horeca systeem (audio, licht, ..) kan bedienen vanaf uw smartphone.

love
Een warm welkom
“Door middel van de geluidskwaliteit van mijn AUDAC geluidsinstallatie, kan ik mijn restaurant omtoveren tot een werkelijke belevingsruimte.“
Fabio Istoczak, eigenaar Blend by Rauw
Meer dan 25 jaar expertise

Waarom voor AUDAC kiezen?

Bij AUDAC, gaat het niet enkel om de innovatie van betere producten, maar het creëren van een beleving. Door uitzonderlijk talent met verschillende achtergronden en inzichten te verzamelen, willen we als Belgisch bedrijf één specifiek doel verwezenlijken: professionele audio ten goede veranderen.


Vraag jouw vrijblijvende luistersessie aan

Bent u op zoek naar advies voor jouw op maat gemaakt project?

Door meer dan 25 jaar expertise opgebouwd te hebben binnen de professionele geluidsinstallatie industrie, hebben we de nodige ervaring om iedere horeca inrichting om te toveren tot een ware beleving. Het is daarom geen toeval dat dat je een doordrongen passie vindt voor iedere luidspreker, muziekspeler (dab, dab+ radio) (internet) versterker, .. die we ontwerpen voor bars en restaurants wereldwijd.


Upgrade de beleving van jouw horeca omgeving vandaag
Straal kwaliteit uit

Zet de juiste toon in jouw horeca omgeving

Elke applicatie heeft een eigen uniek geluid. Via ons gecertificeerd netwerk van gespecialiseerde audio dealers kunnen wij u, volledig vrijblijvend, op zeer korte termijn een op maat gemaakte offerte uitwerken. Deze zal volledig afgesteld zijn op de afmetingen en akoestische eigenschappen van uw bar of restaurant.


Ervaar zelf de unieke geluidskwaliteit
AUDAC geluidsinstallaties voor zomerbar

beach-bar
Zomerbar
Strandtent

Door een strategische positie van onze speciaal ontworpen buitenluidsprekers kan de verstaanbaarheid en geluidsdekking binnen jouw zomerbar/ strandtent geoptimaliseerd worden, terwijl geluidsoverlast tot een absoluut minimum gebracht kan worden.
AUDAC geluidsinstallaties voor restaurant brasserie

restaurant
Restaurant
Brasserie

Met de elegante AUDAC wand en plafondluidsprekers kan er een geluidskwaliteit geproduceerd worden die een cruciale rol zal spelen in jouw restaurant beleving.
AUDAC geluidsinstallaties voor café

bar
Café

De AUDAC multi-zone versterkers bieden u de zeer eenvoudige mogelijkheid om ruimtes in te delen of de setting (voorgrondmuziek of achtergrondmuziek) binnen een zone in mum van tijd te veranderen.
Inspired by sound

AUDAC, jouw partner op vlak van geluid

Sinds het prille begin is AUDAC, een op-en-top Belgisch merk, geëvolueerd tot één van 's werelds meest innovatieve audiobedrijven, gespecialiseerd in commerciële audio oplossingen die een verschil kunnen betekenen voor jouw onderneming. Nu, 25 jaar later vind je onze luidsprekers en versterkers terug in meer dan 100 landen over heel de wereld.


Ontdek meer over AUDAC
Alleen maar de beste partners

In samenwerking met

We werken met wereld grootste merken in onze sector samen om vooruitschrijdende audio oplossingen te bieden voor ons doelpubliek:

Meer AUDAC oplossingen

Top