Inspired by sound.
Vind jouw passie voor geluid.


Contacteer ons
Inspired by sound

AUDAC, jouw partner op vlak van geluid

Het is wat we ervaren door onze zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven. Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die we ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de conventionele grenzen.


Vraag jouw advies aan
innovation

Gedreven door innovatie

speaker

Kracht van het design

partners

Luisteren naar onze gebruikers

solutions

Denken in oplossingen

controllability

Eenvoudige bedienbaarheid

experience

Een unieke geluidservaring

Meer dan 25 jaar expertise

Waarom met AUDAC werken?

Meer dan 25 jaar later is AUDAC jouw betrouwbare partner voor geluid! Je vindt onze luidsprekers en versterkers terug in meer dan 100 landen over heel de wereld. Maar daar stoppen we niet! Ons team van engineers en specialisten blijft trouw aan de kernwaarden om out-of-the-box te denken en betrouwbare, goed klinkende totaaloplossingen aan te bieden.

AUDAC verdeelt haar geluidsinstallaties over meer dan 100 verschillende landen
Contacteer ons
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ervaar het verschil

Benieuwd wat meer dan 25 jaar innovatie kan betekenen voor jouw geluidsinstallatie? Zie, voel maar bovenal hoor het verschil tijdens één van onze demonstraties.


Reserveer een luisterdemo AUDAC luidspreker gamma
Top