Duurzaamheid is een belangrijke
drijfveer voor innovatie.


Contacteer ons
“Bij AUDAC is duurzaamheid een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Het is een belangrijke drijfveer voor innovatie die ons motiveert om betere, slimmere maar vooral ook duurzamere audio-oplossingen te creëren.“
Tom Van de Sande, CEO AUDAC
Wandluidsprekers voor bar en restaurants
Doe maar duurzaam

Van advies tot installatie

DOE MAAR DUURZAAM is hét Nederlands televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. De uitzending van 1 februari stond in het teken van Techniek en Industrie. Een uitgelezen kans voor ons om het belang en de toepasbaarheid van AUDAC audiosystemen in nieuwbouw en verbouw onder de aandacht te brengen.


Ontdek meer over AUDAC
Hoe gaan wij te werk

Onze aanpak

We ontwerpen producten die lang meegaan! In het ontwikkelingsproces dat volledig in België plaatsvindt kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige componenten die een lange levensduur van het product garanderen. En omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit bieden we iedereen 3 jaar garantie op hardware zoals versterkers en mediaplayers en 5 jaar garantie op onze luidsprekers.

Zo kan jij zorgeloos genieten van een unieke geluidservaring.

Betrouwbare mediaspeler voorversterker dab radio voor bar en restaurants
Betrouwbare luidsprekers voor bar en restaurants

Lees onze garantievoorwaarden
Uitzonderlijke kwaliteit

Minimaal onderhoud,
maximaal genieten

Na montage vergt je geluidsinstallatie nauwelijks nog onderhoud. Onze gebruiksvriendelijke user interface is beschikbaar als app voor ieder mobiel of vast toestel waardoor je snel en eenvoudig aan de slag kan om zowel je muziekbron als zone-systeem vanuit hetzelfde ecosysteem te bedienen.

AUDAC buitenluidspreker
Dab radio met laag stroomverbruik
Stroomverbruik

Energiezuinig

Daarnaast streven we ernaar om onze producten zo energiezuinig mogelijk te maken. Zo kregen verschillende van onze always-on producten het Energy Star-label omdat ze zijn uitgerust met een slimme stand-by functie die het energieverbruik vermindert zodra ze niet worden gebruikt. Aangezien onze toestellen vaak zelfs nooit worden uitgeschakeld levert dit zowel in gebruiks- als in rustmodus een enorme besparing op.

Future proof

Klaar voor
de toekomst

We leven in spannende tijden. Dankzij de versnelde digitale evolutie zorgen wij als audiospecialisten dat onze producten steeds dat stapje voor hebben. Ook nadat ze al een tijdje geïnstalleerd zijn bij de gebruiker. Onze modulaire audiosystemen kan je eenvoudig updaten met uitwisselbare modules en software updates. Hierdoor is het niet nodig om telkens een nieuw apparaat aan te kopen wanneer nieuwe technologieën zich aanbieden op de markt.


Just hit play
AUDAC multi-functionele mediaspeler
Milieuvriendelijke internetversterker
Verkleinen van onze voetafdruk

Verpakkingsmateriaal

Niet enkel de technologie achter onze producten is belangrijk, we kijken ook naar de manier waarop we onze producten produceren en distribueren. We limiteren het gebruik van plastiek tot een absoluut minimum en in de plaats kiezen we voor een volledig natuurlijk afbreekbaar karton.

Samen werken we aan een groenere toekomst!

Top