Vind een AUDAC verdeler


Het AUDAC experience center

Het AUDAC experience center

Om onze nauwe relaties met onze partners verder te versterken hebben we in 2013 het AUDAC Experience center gebouwd. Het belangrijkste doel van dit innovatief centrum is om partners en eindgebruikers onze oplossingen te laten ervaren. Naast verschillende luister- en demonstratieruimtes zijn er ook trainingsruimtes om onze dealers regelmatig te trainen. Ontdek meer over het AUDAC Experience center, klik hier.

Logistiek centrum

Logistiek centrum

Met het oog op de toekomst hebben we in 2017 geïnvesteerd in een nieuwe industriële vestiging in Stevoort met een totale oppervlakte van 55.000m². De bouw van dit nieuwe logistieke centrum zal ervoor zorgen dat onze partners en distributeurs in meer dan 100 verschillende landen kunnen genieten van een snellere levering en een hogere beschikbaarheid van de voorraad.

Distributeur

Distributeur

Met ons sterk gevestigd netwerk aan distributeurs, verspreid over meer dan 100 verschillende landen, zijn wij in staat om elke individuele partij te voorzien van advies op maat. Door het aanhouden van een minimaal voorraadniveau zijn onze distributeurs in staat om ten allen tijde aan de wensen van onze partners tegemoet te komen.

Certified partner

Certified partner

Naast onze sterke passie voor innovatie en hoge kwaliteitsnormen, geloven we sterk dat onze relaties met onze partners de basis vormen van een hoogwaardige geluids-installatie. Met deze filosofie hebben we het partnerprogramma opgebouwd, waarbij we gecertificeerde partners opleiden en kwalificeren om een levenslange groei te garanderen.

Top